Cookie instellingen

Om gebruik te maken van deze diensten hebben wij uw toestemming nodig. Door op "Alles accepteren" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van al deze diensten. U kunt ook toestemming geven voor specifieke diensten door de cookies in een categorie te accepteren en op te slaan.

Meer informatie arrow-right
Noodzakelijke cookies

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Voorkeurscookies

Voorkeurscookies zorgen ervoor dat een website informatie kan onthouden die van invloed is op het gedrag en de vormgeving van de website, zoals de taal van uw voorkeur of de regio waar u woont.

Statistische cookies

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Marketing cookies

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.

We gebruiken eigen cookies & cookies van derden om uw ervaring te verbeteren, verkeer te analyseren en voor beveiligings- en marketingdoeleinden. Selecteer “Alles accepteren” om gebruik toe te staan. Lees ons cookiebeleid.
Feedback Company tekstuele widget
star star star star star
star star star star star
87 / 100 van de 649 beoordelingen

Tijdens het koken in de horeca ontstaan grote hoeveelheden dampen. Deze vette dampen worden door de afzuigkap opgevangen en via het afzuigsysteem naar buiten afgevoerd.

Gedurende de tijd hopen vetdeeltjes zich op in het afzuigsysteem. Dit zorgt voor een steeds dikker wordende vetlaag. Hoewel deze interne vervuiling niet direct zichtbaar is zijn er verschillende redenen die periodieke reinigen noodzakelijk maakt:

Hygiëne - Vette afzuigkappen en afvoerkanalen vormen een bron voor bacteriën en ongedierte. Niet zelden treffen we tijdens onderhoud ongewenste gasten aan die  je liever niet hebt in omgevingen waar voedsel wordt bereid.            

Brandveiligheid - Vet is licht ontvlambaar wat een vlam in de pan snel mogelijk maakt. In de juiste situatie hoeft dit geen problemen op te leveren. Bij een vervuild afzuigsysteem kan dit snel verkeert uitpakken. Zo kunnen de vlammen door de afzuigkap en het afzuigkanaal snel uitbreiden tot de rest van het gebouw.

Verzekeringsvoorwaarden - Verzekeringsmaatschappijen willen dat het keuken afzuigsysteem minimaal één keer per jaar gereinigd wordt.  Wordt dit niet gedaan, dan kan de dekking in geval van brandschade vervallen.

Bedrijfszekerheid - Vervuilde motoren kunnen overbelast raken en uitvallen. Zonder afzuiging kan er niet gekookt worden wat tot hoge kosten of omzetderving kan leiden.

Levensduur - Goed onderhoud verlengt de levensduur. Komt onderhoud te laat dan is reiniging niet meer mogelijk is. Het vet zit dan te sterk gehecht in het kanaalwerk, afzuigmotor of afzuigkap. 

Terug naar veelgestelde vragen: "reiniging- en installatie service"

Feedback Company tekstuele widget
star star star star star
star star star star star
87 / 100 van de 649 beoordelingen
Stel je vraag